Page 1 of 207 1231151101 ... LastLast
Results 1 to 15 of 3098

Thread: iGo 8 for PC

  1. #1
    Senior Member Laidback's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Castilla La Mancha
    Posts
    817

    iGo 8 for PC

    Oh my!









    I haven't even started with the 3D buildings yet!
    Last edited by Laidback; 11-01-2008 at 21:40.
    Don't ask me, I'm only here for the beer Sangria!

    Get Radio Controlled Clocks

  2. #2
    Advanced Member MC_Stoo's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Manchester UK
    Posts
    5,155
    Ooh it looks nice - and a little googling reveals certain rapid sharing sites

    My Farcebook Page| Best Dashboard Install 2005 & 2007 ::::car now sold::::

  3. #3
    Look's good. version I tried would not connect to GPS don't think there was settings for it,

    **off to have another look :-)**

  4. #4
    Moderator rustyboxx's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    The Côte d'Azur of England
    Posts
    3,838
    Nice. Where'd you get that then?

    EDIT: Argh bugger, Stoo got in before me

  5. #5
    Asleep Now
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    239
    no screenshots showing the 3D buildings!

    dude...keep your finger out!

  6. #6
    Senior Member Laidback's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Castilla La Mancha
    Posts
    817
    Quote Originally Posted by alarmed View Post
    Look's good. version I tried would not connect to GPS don't think there was settings for it,

    **off to have another look :-)**
    Sys_pc.txt

    interface]
    skin="ui_pioneer"
    resolution_dir="800_480"
    vga=1


    [rawdisplay]
    highres="1"

    screen_x=950
    screen_y=545


    [debug]
    skip_eula=1
    enable_roadshadow=1


    [map]
    auto_nightmode=0


    [gps]
    port=7
    baud=4800
    protocol=nmea

    [msnd]
    msnd.start=0
    msnd.version=0

    Ect.
    Don't ask me, I'm only here for the beer Sangria!

    Get Radio Controlled Clocks

  7. #7
    Advanced Member MC_Stoo's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Manchester UK
    Posts
    5,155

    My Farcebook Page| Best Dashboard Install 2005 & 2007 ::::car now sold::::

  8. #8
    Moderator ccsnet's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Morecambe, Lancs, UK ( Just For The Moment )
    Posts
    17,112
    Whats going on here...... has the world suddnley relised its time to make some decent GPS software for the CarPC world ?

    Terran

  9. #9
    Moderator rustyboxx's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    The Côte d'Azur of England
    Posts
    3,838
    Its all your fault Terran. If you hadn't sent emails to half the companies we would have stayed in obscurity forever

  10. #10
    Asleep Now
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    239
    Probably before I've got the 3D building done!
    Huh? Does your version have the 3D maps?

  11. #11
    Senior Member Laidback's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Castilla La Mancha
    Posts
    817
    Quote Originally Posted by C4DAO View Post
    Huh? Does your version have the 3D maps?
    There are no 3D maps, the buildings etc are kept in a different folder.

    iGo 2006 has 3D

    Last edited by Laidback; 11-01-2008 at 22:41.
    Don't ask me, I'm only here for the beer Sangria!

    Get Radio Controlled Clocks

  12. #12
    Quote Originally Posted by Laidback View Post
    Sys_pc.txt

    interface]
    skin="ui_pioneer"
    resolution_dir="800_480"
    vga=1


    [rawdisplay]
    highres="1"

    screen_x=950
    screen_y=545


    [debug]
    skip_eula=1
    enable_roadshadow=1


    [map]
    auto_nightmode=0


    [gps]
    port=7
    baud=4800
    protocol=nmea

    [msnd]
    msnd.start=0
    msnd.version=0

    Ect.

    Thanks Laidback

    mine had
    [gps]
    source="click"

  13. #13
    Senior Member Laidback's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Castilla La Mancha
    Posts
    817
    Quote Originally Posted by alarmed View Post
    Thanks Laidback

    mine had
    [gps]
    source="click"
    Mine too, I clicked about 2000 times but it still didn't do anything!
    Don't ask me, I'm only here for the beer Sangria!

    Get Radio Controlled Clocks

  14. #14
    Advanced Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,356
    it seems to crash for me when i do a route flyover....anybody else tried this yet?

    <edit> ah, but not if you click simulate first, then click flyover.

    also, the mans voice is really good, except he cant count

    "at the roundabout, take the 3rd exit" yet the picture clearly shows the 4th exit...

    but it is drooliciously beautiful...and nice and nice and nice
    Last edited by warren; 11-01-2008 at 23:46.

  15. #15
    Asleep Now
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    93
    i have 3d maps for the state but i dont see any 3d building or terrain. Laidback how do u get 3d building to work.

    Edit

    I see the building. Only major building shows.
    Last edited by tn6478; 12-01-2008 at 03:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •